Over Ons

Bij Bouwbedrijf Dekker geloven we dat elk succesvol project begint met een goed plan. Wij zijn er trots op om uw partner te zijn in het realiseren van uw bouwdromen.

Bij Bouwbedrijf Dekker zien we elk project als een unieke kans om iets buitengewoons te creëren. Of het nu gaat om een woning, een bedrijfspand of een renovatieproject, we streven naar vakmanschap en perfectie.

We werken met hoogwaardige materialen en maken gebruik van geavanceerde technieken om een duurzaam en esthetisch resultaat te leveren waar u trots op kunt zijn en jaren van kunt genieten.

Dekker Bouwbedrijf Twente

Nieuwbouw

Van tussenwoningen tot grote vrijstaande woningen. Wij kennen de processen. We denken mee van dag 1 tot aan de oplevering en hebben een ruim netwerk met partners waar we al jarenlang mee werken.

Verbouw & Renovatie

Op maat gemaakte oplossingen voor verbouw en renovatie projecten. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in deze bouwrichting en hebben daarnaast een ruim netwerk met ervaren partners.

Onze kernwaarden.

Transparantie en open communicatie zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. We geloven dat een succesvolle samenwerking gebaseerd is op vertrouwen en wederzijds begrip. Daarom houden we u continu op de hoogte van de voortgang van uw project en staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

We hechten waarde aan zorgvuldige planning, transparante communicatie en nauwkeurig vakmanschap. Zo bouwen we samen uw droomhuis.

Samen bouwen aan uw droomhuis.

Ons Team.

Ons Team.

Ons toegewijde team van professionals zet zich in voor uitmuntendheid in elke fase van het bouwproces. Vanaf het allereerste ontwerp werken we nauw met u samen om uw visie te begrijpen en te vertalen naar een concreet plan. We luisteren naar uw wensen, adviseren waar nodig en streven altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen.

Projecten.

Bathmen, Nederland.

Karakteristieke vrijstaande villa

Rijssen, Nederland.

Nieuwbouw vrijstaande woning

Almelo, Nederland.

Nieuwbouw 8 energieneutrale woningen.

Kennis maken.

Een droom begint bij een plan. Een plan begint bij ons met een kop koffie.