Rijssen, Overijssel

Nieuwbouw jaren 30 stijl woning

Nieuwbouw jaren 30 stijl woning

Een jaren 30 woning kun je aan meerdere zaken herkennen. Zoals een erker aan de voorzijde, hoge plafonds en natuurlijk en-suitedeuren (liefst met glas-in-lood). Wat je vaak ziet, zijn de grote dak overstekken. Er wordt veel gespeeld met rechthoekige vormen. De nadruk ligt voornamelijk op horizontale lijnen. Vaak is er een rijke detaillering in het metselwerk, wordt er gebruik gemaakt van keramische dakpannen en houten garagedeuren. Het houtwerk hiervan wordt voornamelijk wit geverfd.

De huidige bewoners wilden graag een traditionele aannemer om hun woning te realiseren. De grond waarop we wilden gaan bouwen was destijds te zacht. Om verzakken of scheuren te voorkomen was het nodig om eerst te heien. De woning is traditioneel gebouw

Traditionele bouw is ambachtelijk vakmanschap met aandacht voor iedere detail en afwerking. Steen voor steen wordt het huis opgemetseld op de bouwplaats, waarbij gebruik wordt gemaakt van betonnen vloeren. Traditionele bouw is in Nederland de meest toegepaste bouwmethode. Vanwege de materialen en degelijke constructie heeft deze bouwmethode zich door de jaren heen bewezen als zeer betrouwbaar. Traditioneel bouwen is daarom degelijk, stabiel en veilig.Tot slot is de woning ook door ons voorzien van maatwerk inbouwkasten en een veranda.

We werken altijd met een vast team en een vast team van onderaannemers. Dit geeft de opdrachtgever de ruimte om kleine wijzigingen makkelijk en snel door te voeren.

Projectshots.

Samenwerkingspartners.

  • Binnenkort online

Onze gewaardeerde bouwpartners dragen met hun inzet en expertise bij aan het succes van onze projecten.

Kennis maken.

Een droom begint bij een plan. Een plan begint bij ons met een kop koffie.